• Chromium carbide overlay wear plate CUT TO SIZE

    Kromium karbida overlay ngagem piring CUT TO SIZE

    Kromium karbida overlay ngagem pelat CUT TO SIZE Wodon tiasa nyayogikeun kadua pelat (Max: 2100 * 3500mm) sareng Nganggo bagian-bagian palsu numutkeun gambar anjeun. Pabrikan di luhur didamel tina piring wodon Wodon WD1200. Ieu ciri utama: * Kromium karbida ...
    Maca deui
  • Why our wear plate has such good wear resistance?

    Kunaon pelat baju urang ngagaduhan résistansi maké anu saé?

            Kunaon pelat baju urang ngagaduhan résistansi maké anu saé? 1. Komposisi kimia overlay mangrupikeun kuncina. Bahan utama pelat Wodon nyaéta C (%): 3.0-5.0 sareng Cr (%): 25-40. Proporsi kimia ieu ngahasilkeun jumlah partikel keras Cr7C3 Chrome karbida karat. ...
    Maca deui
  • What is a Chromium Carbide Overlay Plate?

    Naon Lempeng Overlay Chromium Carbide?

    1) Naon Lempeng Overlay Chromium Carbide? Pondokna CCO, éta piring anu dianggap salaku salah sahiji anu paling hese di pasar. Éta ngandung seueur bahan anu béda anu nyayogikeun résistansi anu langkung luhur sareng langkung saé pikeun: * Setrés * Abrasi * Pangaruh * Suhu & nb ...
    Maca deui
  • Tianjin Wodon participated in The 25th Beijing Essen Welding & Cutting Fair in Shanghai City

    Tianjin Wodon ilubiung dina The 25th Beijing Essen Welding & Cutting Fair di Kota Shanghai

    The Las Éntis Beijing ka-25 & Ngabentuk Pamakéan Énténsén Beijing & Élmu Pamotong (BEW), anu disponsoran ku Téknik Mékanis Téknik Cina (CMES), Lembaga Las CMES, Asosiasi Las Cina (CWA), Komite Alat Las CWA, Ger ...
    Maca deui
  • TIANJIN WODON PARTICIPATED IN THE AFRICAN MINING CONFERENCE

    TIANJIN WODON NGASILKEUN dina Konperénsi Panambangan Afrika

    Tianjin Wodon, katelah salaku produsén terkemuka bimetal kromium karbida overlay las las sareng hardfacing kawat las cored, nyaéta pikeun ngiringan Pertambangan Afrika ti tanggal 10-14 dina Sep. Salami sababaraha taun ka pengker, Tianjin Wodon didedikasikan pikeun masarkeun pelat anggo sareng kawat las urang sadunya sareng ha ...
    Maca deui
  • TIANJIN WODON WILL PARTICIPATE IN THE 2018 ELECTRA MINING AFRICA.

    TIANJIN WODON BISA MILIKI DALAM AFRIKA PANASINA ÉLéktrik 2018.

    Tianjin Wodon, katelah salaku produsén terkemuka bimetal kromium karbida overlay las las sareng hardfacing kawat las cored, nyaéta ngiringan éléktrik panambang AFRIKA 2018 ti tanggal 10-14 dina bulan Sep. Produk anu Dipajang: Lenyepan Arc las pelat CCO: 6 + 6 * 300 * 300mm 8 + 8 * 100 * 100 embedde ...
    Maca deui
  • TIANJIN WODON WEAR RESISTANT MATERIAL CO., LTD, KNOWN AS TIANJIN WODON, WOULD ATTEND EXPONOR 2019 HELD IN CHILE.

    TIANJIN WODON NGANGGAL MATERI CO., LTD, KENEH JADI TIANJIN WODON, KUDU DATANG EXPONOR 2019 KUDU DI CHILE.

    Tianjin Wodon Wear Resistant Material Co., Ltd, katelah Tianjin Wodon, bakal ngiringan Exponor 2019 anu diayakeun di Chili. Ieu bakal janten anu kadua kalina ngincer suku di Chili. Kami parantos di Chili di 2016. Pameran Pertambangan Internasional Chili mangrupikeun pertambangan profesional anu paling penting sareng paling ageung ...
    Maca deui